Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino
 
 
 

© IBE


Pravno obvestilo

Vse pravice pridržane, IBE d.d., 2006

S to spletno stranjo upravlja družba IBE d.d.. Vsebinsko in slikovno gradivo na spletnih straneh in vseh povezanih podstraneh je last družbe IBE d.d. in ga je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez dovoljenja družbe IBE d.d..

Gradivo se lahko uporablja izključno za nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa potrebna obvestila o avtorskih pravicah.

IBE d.d. se bo z vso skrbnostjo trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

IBE d.d. si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani.

Na straneh IBE d.d. so lahko tudi povezave na druge spletne strani, ki niso v neposredni povezavi z IBE d.d.. Te strani ne spadajo v okvir pravnih obvestil, ki se jim zavezuje IBE d.d..

Zaščita zasebnosti

Če bo IBE d.d. na svojih spletnih straneh in povezanih straneh zbiral podatke osebne narave za uporabo sistema pošiljanja e-novic, za namene dostopanja do strani za poslovne partnerje in kandidate za zaposlitev, bo obiskovalce svojih strani vedno obvestil o pogojih zasebnosti, s katerimi se bodo le-ti morali strinjati, preden bodo posredovali svoje podatke.

IBE d.d. se zavezuje, da bo pridobljene podatke uporabljal izključno za namene, za katere jih bo pridobil in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

O spletnih straneh

Naročilo, organizacija, vsebina in urednikovanje: IBE d.d.

Načrtovanje, oblikovanje in svetovanje: Renderspace d.o.o.

Fotografije: IBE d.d., Dušan Jež, Ljubo Motore

Tehnična izvedba: Agito d.o.o.

Tehnologija: Microsoft SharePoint 2013

IBE d.d., Hajdrihova ulica 4, 1001 Ljubljana, Slovenija
Telefon: +386 1 4776 100
E-pošta: info@ibe.si

Certified ISO 9001 BY BUREAU VERITAS Certification

Kontakt© IBE