Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino
 
 
 

front-si.gif 

IBE, d.d., svetovanje, projektiranje in inženiring je največja neodvisna inženirsko-svetovalna družba v Sloveniji z okoli 160 zaposlenimi. Delujemo na tržnih področjih energetike, industrije, javnih zgradb, infrastrukture in varstva okolja doma in v tujini.

​Tehnična in organizacijska znanja, pridobljena v več kot 70-letih dela, so trdna podlaga, ki omogoča našim strokovnjakom obvladovanje kompleksnih inženirskih nalog. Veliko pozornosti posvečamo kakovosti svojih storitev in smo nosilci certifikata kakovosti ISO 9001.

Več o podjetju IBE

Pomembno obvestilo!

Obveščamo vas, da smo dne 12. 3. 2020, zaradi višje sile oz. izrednih razmer povezanih s širjenjem koronavirusa v Sloveniji in žal tudi med nekaterimi zaposlenimi v naši družbi zaprli poslovno stavbo v Ljubljani in poslovni enoti Maribor in Krško. Delo organiziramo na domu oz. v izolaciji. Dosegljivi smo po elektronski pošti in na mobilne telefone. Prosimo za razumevanje, ker je lahko družba v teh okoliščinah manj odzivna. 

​Tržna področja

Animacija_4.gif 

Kot neodvisna svetovalna družba aktivno sodelujemo pri številnih projektih na področjih:

Spremljanje in natančno preučevanje sodobnih trendov nam omogoča, da lahko vsakemu naročniku ponudimo najbolj primerno storitev, seveda skladno z njihovimi željami in zahtevami. Po drugi strani pa to pomeni, da so naši strokovnjaki specializirani za posamezna tržna področja, saj lahko le tako ohranjamo visoko raven kakovosti naših storitev.

IBE d.d., Hajdrihova ulica 4, 1001 Ljubljana, Slovenija
Telefon: +386 1 4776 100
Telefaks: +386 1 2510 527
E-pošta: info@ibe.si

Certified ISO 9001 BY BUREAU VERITAS Certification

Kontakt© IBE