IBE d.d.
Tradicija, inovacije, agilnost - ključ do uspešnega sodelovanja

Kdo smo

Tradicija, inovacije, agilnost - ključ do uspešnega sodelovanja

Od raziskav, izdelave investicijske in projektne dokumentacije, gradbenega nadzora ter inženiringa do predaje objekta naročniku.

Strokovne in trajnostne rešitve

IBE je vodilna neodvisna inženirsko-svetovalna družba v Sloveniji, ki svojim strankam in partnerjem nudi strokovne in trajnostne rešitve na področjih energetike, infrastrukture, industrije ter javnih, poslovnih in stanovanjskih stavb.

Strokovne in trajnostne rešitve

Obvladovanje izzivov

S pristopom, strokovnostjo, neodvisnostjo in stalnim razvojem, obvladujemo kompleksne inženirske naloge, ki temeljijo na priznanih izsledkih znanosti, tehnike in izkušenj s področja graditve objektov, ob hkratnem upoštevanju razumnih stroškov in varovanja okolja.

Obvladovanje izzivov

Interdisciplinarnost

Naša celovita ponudba storitev vključuje področja elektrotehnike, strojništva in tehnologije, gradbeništva, arhitekture, geodezije, ekonomike investicij in trajnostne gradnje.

Naša ključna prednost pri zahtevnih in kompleksih projektih so interdisciplinarni timi, ki jih tvorijo izkušeni kadri z dolgoletnimi izkušnjami in širokim poljem osvojenega znanja.

Interdisciplinarnost

Vizija in poslanstvo

Vodilna inženirsko-svetovalna družba v Sloveniji

Utrditev položaja vodilne neodvisne inženirsko-svetovalne družbe v Sloveniji. Z lastnim razvojem, digitalizacijo procesov in projektnih rešitev, trajnostnim pristopom in fleksibilnostjo uresničujemo vizijo vodilne neodvisne inženirsko-svetovalne družbe, ki svoje odnose gradi na poslovni etiki in partnerskih odnosih.

Kvalitetne in trajnostne rešitve

Naše poslanstvo je opravljanje svetovalnih, projektantskih in inženiring storitev ob upoštevanju najvišjih standardov kakovosti in trajnosti na način, da so na eni strani uresničena pričakovanja naših naročnikov ter na drugi strani zagotovljena uspešnost poslovanja in ustvarjeni motivacijski delovni pogoji za zaposlene.

Vodstvo

dr. Franc Sinur
dr. Franc Sinur
Glavni direktor
Elvis Štemberger
Elvis Štemberger
Tehnični direktor
mag. Marko Testen
mag. Marko Testen
Direktor Sektorja za elektrotehniko
mag. Marko Šteblaj
mag. Marko Šteblaj
Direktor Sektorja za strojništvo in tehnologijo
Janko Lisjak
Janko Lisjak
Direktor Sektorja za gradbeništvo, arhitekturo in geodezijo
Nazaj na vrh