IBE d.d.
Ustvarite svojo kariero v IBE

Kariera

Ustvarite svojo kariero v IBE

Naša vrata so vedno odprta za tiste, ki si želijo stopiti na pot uspešne kariere in graditi prihodnost, polno priložnosti. Vabimo vas, da postanete del naše ekipe, kjer cenimo raznolikost talentov, idej in izkušenj. Verjamemo, da je vsak posameznik ključni člen na naši skupni poti do uspeha. S svojo strokovnostjo, predanostjo in strastjo lahko skupaj dosežemo velike cilje.

Strast in ambicije
Strast in ambicije

Začnemo z vašo strastjo in ambicijami. Kaj vas navdihuje? Kako vidite svojo karierno pot? Skupaj odkrijemo vaše cilje.

Nenehno usposabljanje in izobraževanje
Nenehno usposabljanje in izobraževanje

Pri IBE cenimo znanje in strokovnost. Nudimo vam priložnosti za izpopolnjevanje in izobraževanje, da se lahko razvijate kot strokovnjak na svojem področju.

Sodelovanje in timsko delo
Sodelovanje in timsko delo

Gradimo kulturo sodelovanja in timskega dela. Z nami niste sami. Skupaj delamo na projektih in soustvarjamo rešitve.

Odlikuje nas kakovost naših storitev
Odlikuje nas kakovost naših storitev

Visoka kakovost in strokovnost opravljenih storitev je naša prioriteta. S strokovnostjo, širino znanj ter pozitivnim odnosom do dela storimo vse, kar je v naši moči, da odgovorno izpolnimo svoje obveznosti in pričakovanja strank.

Ustvarjamo kreativno okolje
Ustvarjamo kreativno okolje

Spodbujamo ustvarjalnost in inovacije. Vaše ideje so dragocene. Skupaj lahko spreminjamo svet.

Trajnost in odgovornost
Trajnost in odgovornost

Pri IBE smo zavezani trajnosti in družbeni odgovornosti. Gradimo kariere, ki prispevajo k bolj trajnostnemu svetu.

Skrb za zaposlene

  • Skrbimo za varno prihodnost

Za naše sodelavce vplačujemo dodatno pokojninsko zavarovanje, zaradi česar bodo ob upokojitvi upravičeni do višje pokojnine.

  • Spodbujamo neformalno druženje

Skrbimo za dober kolektivni duh in organiziramo druženje na piknikih, zabavah in planinskih pohodih.

  • Spodbujamo promocijo zdravja na delovnem mestu

Zaposlene spodbujamo k zdravemu življenjskemu slogu. Organiziramo izobraževanja na temo zdravega življenjskega sloga in nudimo številne športne aktivnosti izven delovnega časa.

  • Razveseljujemo otroke naših zaposlenih

Za otroke naših zaposlenih vsako leto organiziramo novoletno srečanje z Dedkom Mrazom in lutkovno predstavo. 

Mnenja zaposlenih

Delo v IBE je super zaradi raznovrstnega dela, dobrih sodelavcev in spodbujajočega, pa kljub temu sproščenega delovnega okolja. Predvsem so mi všeč sodelavci s svojim odnosom do zaposlenih. IBE mi, kot mlademu človeku, pomeni dobro okolje za učenje in rast ter vpogled v zanimive aktualne projekte. Kolektiv IBE-ja ima kvalitetna znanja na več področjih in zato se lahko loti vsakega projekta.

Urban T.

Že 20 let z veseljem hodim v IBE, ker grem med prijetne in delovne ljudi. Ja, smo strokovni in prizadevni, kar se najbolj lepo pokaže v uspešno izvedenih projektih.  Tudi težavne situacije znamo reševati. Ampak največ mi pomeni medsebojno spoštovanje in prijaznost eden do drugega.

Marko B.

Če ti je všeč dinamično in ne monotono delo, ki vedno prinaša nove izzive, si na pravem mestu. Takšen je namreč ritem podjetja IBE, kjer smo v urejeni, spodbudni atmosferi dnevno kos najrazličnejšim nalogam. Dobri odnosi in pomoč med sodelavci so po mojem mnenju ključ do skupnega uspeha in oboje je tukaj prisotno v veliki meri. Pridruži se nam, če se želiš na svojem poklicnem področju izpopolnjevati, rasti in sodelovati v projektih z rezultati, znanimi v širši okolici.  

Sandra H.

Kot novo zaposlen, sem dobil prijazen sprejem in kvaliteten uvod v delo. V IBE je spoštljiv odnos do zaposlenih oz. med zaposlenimi in veliko prijaznih obrazov. Delo je na zanimivih in raznolikih projektih, kjer kot zaposlen lahko pridobiš bogate izkušnje in znanja. Delamo na velikih in kompleksnih projektih kar zahteva veliko interdisciplinarnega in medsebojnega dela.

Jure M.

Moje delo mi redno ponuja nove priložnosti in nove izzive. Delo v našem timu je odlično, vsi se trudimo in medsebojno pomagamo. Imamo prilagodljiv delovni čas, ki mi omogoča, da lahko usklajujem delo in družino.  

Tanja S.

Študentska dela v svetu projektiranja

V IBE povezujemo tudi mlade talente s svetom projektiranja. Pomagamo vam graditi most med izobraževanjem in delovnim okoljem. Ponujamo vam priložnost, da pridobite izkušnje, se učite od strokovnjakov in začnete graditi svojo karierno pot.

Zakaj izbrati študentsko delo pri nas:

  • Pridobiš praktične izkušnje: Pri nas boste del velikih projektov. Pridobili boste praktične izkušnje, ki vam bodo koristile pri vašem izobraževanju in prihodnji karierni poti.
  • Pridobiš dragocene izkušnje s pomočjo mentorjev: Naši izkušeni strokovnjaki so pripravljeni deliti svoja znanja z vami. Imeli se boste priložnost učiti od najboljših v panogi.
  • Postaneš pomemben član velike ekipe: Verjamemo v moč timskega dela. Sodelovali boste z drugimi strokovnjaki in študenti, kar vam bo omogočalo razvijati komunikacijske in sodelovalne veščine.
Nazaj na vrh