Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino
 
 
 

NOVICE

IBE DONIRAL 65 LCD MONITORJEV

31. 12. 2020

IBE je v okviru dejavnosti »Računalniki za socialno ogrožene« podaril društvu »Duh časa« 65 rabljenih LCD monitorjev. Donacije so bili še posebej veseli prav v času COVID epidemije, ko delo in šolanje od doma zahteva uporabo računalniške opreme, ki je socialno ogroženim, šolam in drugim neprofitnim organizacijam včasih težko dosegljiva.

​​V okviru dejavnosti »Računalniki za socialno ogrožene« smo podarili društvu »Duh časa« 65 rabljenih LCD monitorjev. V društvu v okviru te dejavnosti donirano rabljeno računalniško opremo pregledajo, kompletirajo in tehnično ter programsko usposobijo. Pripravljeno opremo podarijo naprej v uporabo posameznikom, družinam v stiski in neprofitnim organizacijam ter s tem pomagajo tistim, ki si nakupa računalniške opreme ne morejo privoščiti. Naše donacije so bili v tem času, ki je v znamenju COVID epidemije, ko je ogromno prošenj za tovrstno opremo, še posebej veseli, saj bodo lahko monitorje kompletirali z donacijo drugega donatorja (računalniki brez monitorjev) že med prihajajočimi prazniki.

S tem smo dodali naš kamenček v mozaik pomoči socialno ogroženim posameznikom in družinam, šolam in drugim neprofitnim organizacijam v času COVID epidemije, ko je tovrstna oprema še posebej pomembna za delo in šolanje, a žal včasih težko dosegljiva. Veseli smo, da bomo s tem prav v Božično-novoletnih praznikih kljub COVID razmeram, ali pa še posebej zato, lahko razveselili 65 otrok in drugih pomoči potrebnih.​


IBE d.d., Hajdrihova ulica 4, 1001 Ljubljana, Slovenija
Telefon: +386 1 4776 100
E-pošta: info@ibe.si

Certified ISO 9001 BY BUREAU VERITAS Certification

Kontakt© IBE